Hotel
Service
Schoonmaken kunnen we allemaal, maar hygiënisch en grondig schoonmaken is een vak op zich. Gespecialiseerde producten, de juiste attributen en gedegen kennis is van belang. Hygma is hierin jouw partner die alle schoonmaak- en hygiënevraagstukken uit handen neemt.
Hygma denkt graag met je mee
Van interieurreiniger tot de desinfectiezuil
De typische horecaonderneming ervaart lange dagen met lunch-, diner- en borrel. Het schoonmaken van de ruimtes is een ingrijpende taak voor het personeel. De klant kan op basis van deze eerste indruk een keuze maken. Hygma denkt graag met je mee, en ondersteunt je bij het uitzoeken van de juiste schoonmaakartikelen en -machines voor ieder moment van de dag.
Van interieurreiniger tot de desinfectiezuil bij de entree van jouw zaak. Hoewel hygiëne altijd al op één stond bij Hygma, denken wij ook tijdens COVID-19 mee om de beste resultaten te behalen op gebied van desinfectie en gezondheid.
HACCP
Voedselveiligheidsplan
Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar kan brengen. Deze risico’s moeten horeca ondernemers beschrijven in een voedselveiligheidsplan; het HACCP plan.
Artikelen voor de voedselindustrie voldoen aan deze HACCP-norm. De schoonmaakmiddelen en -machines uit het assortiment van Hygma voldoen aan alle wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid, explosiegevaar, hygiëne en milieu. Wij ondersteunen je in de aanschaf van de meest optimale schoonmaakmachine voor jouw bedrijf en letten daarbij op de regelgeving van jouw specifieke vakgebied.